TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ ETKİNLİĞİMİZ

TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ ETKİNLİĞİMİZ

Her yıl gerçekleştirdiğimiz Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında bu yıl okulumuza davet ettiğimiz Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gıda Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Süt ve Ürünleri İşleme Teknolojisi Programından Doç Dr İlhan GÜN hocamız bugün öğrencilerimizin bilim farkındalığını arttırmaya önemli derecede katkı sağlamıştır. Öğrencilerimizle yaptığı söyleşide sütün kefir ve diğer süt ürünlerine dönüşüm yolculuğuna değinmiş , öğrencilerimizle mevsim meyvelerini kullanarak aromalı kefir ve yoğurt yaparak tadım yapmalarini sağlamış,katkısız ve doğal ürünleri tüketmenin önemine değinmiştir. Süt kefiri ve tatlı su kefiri danelerini öğrencilerimize en doğal hali ile inceleme fırsatı sunan hocamıza aktardığı kıymetli bilgiler için teşekkür ediyoruz.

25.04.2024 150

25-04-202424-04-202424-04-202425-04-202425-04-202425-04-202425-04-202425-04-202425-04-202425-04-202425-04-202424-04-202424-04-202424-04-202425-04-2024