SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ İYİ TATİLLER :)

Sevgili öğrencilerimiz uzun bir dönemin ardından güzelce dinlenebileceğiniz ve sevdiklerinizle güzel bir vakit geçirebileceğiniz yarıyıl tatilimiz başladı.Biliyoruz ki bu tatilde bol bol dinlenecek , kendine zaman ayıracak , doyasıya arkadaşlarınla ve ailenle eğleneceksin.Tüm bunların yanında tatilini daha verimli hale getirmek istersen bu mesajımızı okuyabilir okuduktan sonra derhal uygulamaya başlayabilirsin.

-Yarıyıl tatilinde ilk dönem konularını tekrar edip soru çözümü yapablirsin.

-Eksik konuların varsa çalışıp eksik kalan konularını tamamlayabilirsin.

-Tatil boyunca istediğin bir kitabı seçip okuyabilirsin.

-İşlediğin konulardan soru çözümü yapıp konuların pekişmesini sağlayabilirsin.(Çözemediğin soruları bizlere getirirsen soru çözüm odasında birlikte çözebiliriz.)

-12.sınıflarımız bol soru çözümü ve deneme yaparak bu süreçte kendi eksik konularının farkına varabilir.

-Son olarakta bu süreçte teknolojik alatlerin bizleri esir alarak uyku düzenimizi bozmasına izin vermemeli ve teknolojik aletlere ayırdığımız süreye dikkat etmeliyiz.

Evet sevgili öğrencilerimiz yukarda bahsettiğimiz mesajlardaki konulara zamanımızın küçük bir kısmını ayırıp tatilimizi çok daha verimli bir hale çevirebiliriz.Aşağıya bırakacağımız linkten de "Test Çözme Teknikleri" konulu sunuma ulaşıp faydalanabilirsiniz.Hepinize iyi tatiller diliyoruz :)

24.01.2024 331

"Test Çözme Teknikleri" konulu sunuma ulaşmak için tıklayınız.