Diyarbakır Dicle Üniversitesi Aşçılık Bölümüne okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileriyle Teknik Gezi düzenledik. Öğretim Üyesi Cüneyt ATEŞ'in sunumuyla yöresel lezzetleri tattık. Şefin bölüm hakkında bilgilendirme yapması öğrencilerin ilgi ve merakını artırdı. Bu haftaki menülerinde Urfa Yöresine özgü Şıllık Tatlısı yapmaları öğrencilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanmıştır. Daha sonrasında Diyarbakır Kültür gezimizde Surlar Bölgesi, Hevsel Bahçeleri, Ulu Cami, Hasanpaşa Hanı, Dört AYAKLI Minare, Surp Giragos Ermeni Kilisesi ve Diyarbakır Müzesini gezdik. Öğrencilerimizde Büyükşehir ve Üniversite görmenin mutluluğu ders başarılarında motive edici olacaktır.